Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πολυμερικός πηλός - Τα πρώτα μου Fimo...

Όταν πρωτοείδα σερφάροντας στο internet δημιουργίες με τον πολυμερικό πηλό, αυτά τα γλυκάκια, τα φρουτάκια, ενθουσιάστηκα, τα ερωτεύτηκα, αυτό ήταν!
Το έψαξα, είδα βιντεάκια στο ytube και είπα να δοκιμάσω και εγώ τις δυνατότητες μου.
Αυτά είναι τα πρώτα μου, χθές το βράδυ έκατσα και έφτιαξα μερικά, όμως θα ακολούθήσαν πολλά ακόμα! Μου αρέσουν πάρα πολύ!!!
Στα Donutακια λείπει μία "τρούφα" απο το πράσινο γιατί πρόλαβε και το άρπαξε η αγαπημένη μου κορούλα...! Αλλα εντάξει! Επίσης τα τριανταφυλλάκια ξέρω δέν μοιάζουν καθόλου, αλλά δέν θα τα κάνω σκουλαρίκια έτσι και αλλιώς. Θα μάθω να τα φτιάχνω ωραία με το καιρό πού θα μου πάει...! Και τέλος ξέρει καμία κοπέλα να μου πεί εάν τα περάσω με μανό διαφανές σαν βερνίκι, πειράζει; ή πρέπει να πάρω το ειδικό; Αυτά! Ελπίζω να σας αρέσουν! Αν έχετε καμιά συμβουλή θα το εκτιμούσα πολύ! Φιλάκια!

15 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

Ειρήνη είπε...

Ρουλίτσα σίγουρα είναι η πρώτη σου προσπάθεια ή μας δουλεύεις;;;
Είναι υπέροχα!!!όσο για το μανό που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω,εγώ τα περνάω με το βερνίκι της fimo. Αλλά και χωρίς βερνίκι εμένα μ'αρέσουν έτσι ματ.Βέβαια μια στρώση βερνίκι κρύβει τα σημάδια από τα δαχτυλάκια μας.
Συνέχισε να φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα!!!!

Υ.Γ. Ελπίζω η κορούλα να μην μπερδεύτηκε και να την έφαγε... :/ Μα τόσο αληθοφανή που τα έχει κάνει η μανούλα τα donuts..δίκιο έχει το παιδί!!

Φιλιά πολλά!!!

Marie είπε...

Τι όμορφα που είναι όλα... Μπράβο!!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Είανι πάρα πολύ όμορφα.Μπράβο!!!!!

λΕλένη είπε...

Πολύ όμορφη πρώτη προσπάθεια!! Μπράβο! Και εγώ τώρα ξεκίνησα τα πειράματα με τον πηλό και όλο απορίες είμαι! Κάνε μια βόλτα από το σπιτάκι μου, σας έχω δωράκι! Φιλιά!

Ελευθερία είπε...

εμένα πάντως μου άρεσαν τα τριανταφυλλάκια!!!
και ας μην μοιάζουν μεταξύ τους απόλυτα!!!
είναι πολύ όμορφα όλα!!!

Unknown είπε...

Πραγματικά πανέμορφα ...... Θέλω κι εγώ να πειραματιστώ με πολυμερικό!!! Σιγά σιγά κι εγώ...........ελπίζω να έχω τα δικά σου αποτελέσματα και θα είμαι τρισευτιχισμένη!!!!

Ρούλα είπε...

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου για το σχόλια σας! Πάντα με τα καλά σας λόγια αισθάνομαι οτι κάτι καλό έκανα κ εγώ..! Φιλιά σε ολες!

Jolly είπε...

Όλα είναι πανέμορφα και με όμορφα χρώματα εγώ τρελάθηκα με τα τιαντάφυλλα και τις φράουλες,όσο για το μανό που ρωτάς νομίζω πως κάνει γιατί στα μέταλα κάνει την δουλειά του δηλαδή δεν τα αφήνει να μαυρίσουν(καλύτερα είναι βέβαια να χρησιμοποιήσεις το βερνίκι και κυρίως αν κάνεις μεγάλη παραγωγή) γιατί όχι και στον πηλό?

el.mar είπε...

Είναι πολύ όμορφα κ λαχταριστά....πέρνα απο το μπλοκοσπιτάκι μου...έχω κάτι για σένα....!!!

olga είπε...

είναι πανέμορφα μπράβο σου! πολύ καλά έκανες και το δοκίμασες!

Elena είπε...

όλα τέλεια είναι!!!!λαχταριστά!!!

Unknown είπε...

Ρουλάκι καλησπέρα!!
Είναι υπέροχα καταπληκτικά όλα, σαν να μην είναι η πρώτη σου φορά, συνέχισε να δημιουργείς και κάθε μέρα θα είναι μια έκπληξη για μας!!!
Ρωτάς για το βερνίκι, ε,,, λιπών μπορώ να σου πω ότι το βερνίκι νυχιών το διάφανο κάνει καταπληκτική δουλειά, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ.
Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!!!!

Evita είπε...

ρουλα ειναι ολα υπεροχα..δεν εχω λογια...9ελω κι εγω να πειραματιστω..μπορεις να μου πεις που θα βρω πολυμερικο πηλο .?

Ρούλα είπε...

Evita μου χίιιιλια συγνώμη για την τόοοσο καθυστερημένη απάντηση μου αλλα εκείνη την περίοδο δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το μπλόγκ μου και μετά ξεχάστηκα λίγο... Ελπίζω να την δείς τώρα αν δεν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα σου..! Τον πολυμερικό τον βρίσκεις σε όλα σχεδόν τα βιβλιοπωλεία ή καταστήματα με είδη hobby. Σ'ευχαριστώ! Αν θές δές το tutorial μου εδώ..http://roulashandmade.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν πολύ τα τριαντάφυλλα, τα ντονατς και οι καρδιές.
Την μπανάνα πως την κάνεις να γυαλίζει ?

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...