Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Βραβειάκι...

Και άλλο βραβειάκιιιι....!!! Το δέυτερο μου, απο την λΕλένη - The spirit of fantasy! Αχ Ελενάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ και ανταποδίδω!!! Μπορώ;;; Δεν με νοιάζει, εγω ανταποδίδω!
Και ήρθε η σειρά μου να δώσω και εγώ σε άλλα 10 μπλόγκ που θαυμάζω...Όμως δεν είναι μόνο 10...ΟΛΑ τα θαυμάζω...! Δέν μπορώ να το δώσω σε ΟΛΑ;;; Καλά τέλος πάντων θα ακολουθήσω τους κανονισμούς και θα δώσω και εγώ βραβειάκι σε 10 που μου αρέσουν λίιιιιιιγο περισσότερο..


1. Στην Ανεράιδα - Ανεράιδα - Γιατί ήταν το πρώτο μπλόγκ που επισκέφτηκα, καταλάθως φυσικά όπως πολλές απο εμάς έτσι ξεκινήσαμε, και αυτό ήταν! Με έβαλε ξανά στο "τρυπάκι" της δημιουργικότητας! Επίσης με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα με το μπλόγκ η καλή μας Ανεραιδούλα...Σ' ευχαριστώ!!!

2. Στην Ειρήνη - The little craft workshop - Γιατί ό,τι πιάνει στα χέρια της γίνεται "χρυσός"!


3. Στη Μαίρη - Mary's Blog - Γιατι είναι φοβερή scrabookιστρια και όχι μόνο!

4. Στην Ελευθερία - Elestecreations - Άλλη μία φοβερή, τρομερή scrapbookιστρια!

5. Ρούλα, τη συνονόματη - Art makes me happy - Αυτή η κοπέλα δέν παίζεται...! Τόση φαντασία και δημιουργικότητα που την βρίσκει;;;

6. Στη Μάνια - Maniacreations-Παραμυθένιες δημιουργίες - Για τα εκπληκτικά και ασυνήθιστα θέματα σε βαφτίσεις! Τί όμορφες κατασκευές! Μπράβο!

7. Στη Maria Z - Keep thinking - Για τις όμορφες και ασυνήθιστες δημιουργίες της!

8. Στη Drosostalitsa -ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ  - Για τα πανέμορφα πρωτοπόρα κοσμήματα που φτιάχνει και μας δείχνει πως να τα φτιάξουμε και εμείς!

9. Στην Efi - Handmde by Efi - Τι scrapbookιστρια θέε μου!!! Δέν υπάρχει...!

10. Στην el.mar - Αχ κουνελάκι - Για τις καταπληκτικές δημιουργίες απο τσόχα, σύρμα και πολλάαα άλλα....!

11. Τι;;; Τελειώσαμε;;; :-(((( . Καλά! Αλλα όοοολα τα μπλόγκ που παρακολουθώ θαυμάζω! Η κάθε μία, γιατί όλες κορίτσια είμαστε, έχει κάτι το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ! ΟΛΕΣ αξίζετε αυτό το βραβείο ουσιαστικά! Μην ανησυχείτε! Σίγουρα έρχονται και άλλα! Και πάλι ευχαριστώ το λΕλενάκι! Καλό σας βράδυ!
* Η σειρά ήταν τυχαία!


10 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

λΕλένη είπε...

Χαχαχαχα!!!! Αφού δε σε νοιάζει και ανταποδίδεις, τι να κάνω, θα το υποστώ και θα το δεχτώ!!! Χαχαχα!!! Αφού σου άξιζε έπρεπε να στο χαρίσω!!! :) Και τώρα που είδα ότι είσαι κοντά το έχεις υπόψιν σου αυτό; http://ririfotiadi.blogspot.com/2011/02/update.html
Αν ενδιαφέρεσαι πες μου! Φιλιά!!!

Ρούλα είπε...

Αααα Ηράκλειο και εσυ;;; Ναι, όμως όχι τόσο κοντά που να μπορέσω να παρατήσω 2 μωρά και να κάνω 3 ώρες δρόμο (και 3 να γυρίσω) για να έρθω...! :-((( Γιατι;;;; Χαλάστηκα τώρα...! Δέν πειράζει άλλη φορά...! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως!

el.mar είπε...

Οοοο μεγάλη μου τιμή!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ Ρούλα μου!!!
Τα φιλιά μου!!!

Μαιρη είπε...

Ρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο σου!!!
Τι καλά που θα ήταν να ερχόσουν Ηράκλειο να μπορούσαμε να γνωριζόμασταν κ από κοντά!! Όταν με το καλό μεγαλώσουν τα παιδιά μας σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση κ γενικά ο ελεύθερος χρόνος μας!

λΕλένη είπε...

Αν βρεις κάπου να αφήσεις τα παιδιά προσφέρομαι εγώ για τη μεταφορά... Σκέψου το... Έτσι κι αλλιώς θα κάνω τη διαδρομή!

Ρούλα είπε...

el.mar μου επίσης τα φιλιά μου! Μαίρη μου όντως άντε να μεγαλώσουν να δούμε...! Η αδερφή μου σπουδάζει τώρα Ηράκλειο οπότε θα κανονίσω κάααποια στιγμή να έρθω, όταν ανοίξει ο καιρός καλύτερα! Αν τύχει και κανένα σεμινάριο και μπορώ. Ελενάκι μου δύσκολο αυτή την περίοδο...πολύ! Δυστυχώς! :-(( Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως! Την άλλη φορά ίσως!

Ειρήνη είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Ρούλα μου!!Στο έχω δώσει ήδη εγώ..
Φιλιά!!

EFI είπε...

Καλημέρα Ρούλα και καλή εβδομάδα! Σε ευχαριστώ θερμά για το βραβούλι σου (όπως λέει η Μαρία μου) και για τα καλά σου λόγια! Και οι δικές σου δημιουργίες είναι φανταστικές!!! Ευχαριστούμε για τα tutorial!!!

spoon_n_love είπε...

Ρούλα σ ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου συγχαρητήρια και για το βραβείο

Unknown είπε...

Τι να πω Ρούλα με συγκινείς ιδιαίτερα!!! Είναι εξαιρετική τιμή για εμένα αυτή η κίνηση και πραγματικά ανταποδίδω κι εγώ!!! Θα το βάλω στο ιστολόγιο μου μαζί με τά άλλα μου παράσημα-βραβεία (ούτε λοχαγός να ήμουν χα χα χα) και θα προσπαθήσω να το τιμώ καθημερινά!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...