Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αφιέρωμα στην βάπτισή μας! (επιτέλους..!)

Καλησπέρα μπλοκογειτονίτσαααα....!!!
Τι κάνετε όλοι;;; Εγω χάθηκα εντελώς το ξέρω.. Λόγω καλοκαιριού, ξέρετε βολτίτσες όσο να΄ναι, αφου την μία κόρη την είχε αναλάβει η γιαγιά σχεδόν όλο το καλοκαίρι, οπότε έπαιρνα την άλλη και.. "γυρίζαμε", παραλία, είχαμε φιλοξενούμενους, βαρεμάρα λίγο απο την ζέστη, έλειψη χρόνου λόγω παιδιών...ε δεν θέλει και πολύ να χαθείς..! Όσο μπορούσα σας παρακολουθούσα αλλα σχόλια δεν προλάβαινα να αφήσω.
Εδω είμαι πίσω λοιπόν για να κάνω το αφιέρωμα στην βάπτισή μας που πραγματοποιήθηκε στις 30-07-2011...! Επιτέλουςςςς...! Περίμενα κάποιες φωτογραφίες απο τον φωτογράφο για τον στολισμό της εκκλησίας γι'αυτό και άργησα..!
Συγχωρέστε με αν οι φωτογραφίες δεν είναι "κατατοπιστικές" αλλα δεν μπορούσα με τίιιποτα εκείνη την ώρα να βγάλω εγω αναλυτικές φωτογραφίες του στολισμού!!! Δεν μπορείιιτε να φανταστείτε τι τράβηξα εκείνη την ημέρα...! Να τρέχω απο το πρωί να στολίσω το κέντρο, μετά λίγο την εκκλησία, κάτι τούλια που έβαλα στις κολόνες-φανάρια που είχε γύρω-γύρω η εκκλησία που δυστυχώς δεν τα έβγαλε ο φωτογράφος και το ξέχασα και εγω απο το ζόρι μου...μετά να πάς να χτενιστείς, να βαφτείς και τα σχετικά...που μυαλό;;; Ευτυχώς που είχαν αναλάβει οι γιαγιάδες τα μικρά και τα ετοίμασαν...! Και μετά;;; Να ετοιμαστούμε όλοι, να ετοιμάσουμε το "τσαντίρι" με τις μπομπονιέρες, τα ξεροτήγανα, ο στολισμός  της εκκλησίας..να κατέβουμε νωρίτερα στην εκκλησία και εγω με το άγχος αν θα προλάβω να τα κάνω όλα όπως θέλω (πουου τέτοια τύχη όμως;;), το 10ποντο τακούνι και την τουαλέτα να πρέπει να στολίσω την εκκλησία...!!! Τελος πάντων...οι περισσότερες θα καταλάβατε τι τράβηξα...!
Anyway με την πολυλογία μου, άς μπούμε κατευθείαν στο "ψητό"...
Όσοι με παρακολουθούσατε θα είχατε δεί πάνω κάτω τα πραγματάκια που είχα φτιάξει..!

Στολισμός της εκκλησίας
Είσοδος - σκάλα


Τα μεγάλα topiary που είχα φτιάξει ( δείτε εδω πώς), τα οποία τα άλλαξα λίγο βέβαια όπως και τα μικρά που έβαλα στη σκάλα, που μπήκαν τέρμα πάνω της σκάλας σε δύο κολονάκια που είχε.. Τα χάλασε λίγο ο αέρας, φυσούσε λίγο αλλα εντάξει..


Δείτε τα εδω όλα μαζί πώς τα έφτιαξα τελικά...Έβγαλα τα κορδελάκια που κρέμονταν γιατί κάτι δεν μου άρεσε, μου φαίνεται ήταν υπερφορτωμένα και απλά έδεσα φιόγκους στην μέση...


Στην πόρτα της εκλλησίας δεξιά μπήκε αυτο το ποδηλατάκι που το είχα και απλά το πήγα στο ανθοπωλείο και μου το στόλισαν και εγω έβαλα ένα αρκουδάκι των παιδιών στη μεση και "γρασίδι" απο κάτω που πήρα απο το τζάμπο...


Και αριστερά της πόρτας θα βάζαμε την κατασκευή κάστρο που είχα φτιάξει (δείτε εδω) με "γρασίδι" πάλι απο κάτω αλλα ήταν πολύ ελαφρύ και δεν την άφηνε ο αέρας δυστυχώς....!!! :-((

Οι μπομπονιέρες μας...
Χειροποίητες, κρεμαστές μπομπονιέρες, μεταλλική πεταλουδίτσα απο αλπακά και ορείχαλκο (δείτε τις εδω και εδω πώς τις έφτιαξα)



Οι παιδικές μπομπονιέρες μας.. Χειροποίητα καδράκια με την τεχνική της χαρτοπετσέτας (δείτε τα εδώ)


Χειροποίητα, χάρτινα καλαθάκια για το ξεροτήγανο και το γλυκό...Απλά και όμορφα...


Πάμε τώρα στον στολισμό του κέντρου...
Το μόνο που έβγαλα φωτογραφίες είναι το τραπέζι ευχών που πηγα το πρωί και το στόλισα και αυτό χωρίς τα ζαχαρωτά γιατί το κέντρο ήταν εξωτερικό και δεν μπορούσαμε να τα βάζαμε απο το πρωί μες στον ήλιο...
Ορίστε λοιπόν το τραπέζι ευχών...





Ο στολισμός των τραπεζιών με τα κουτιά-καστράκια που είχα φτιάξει...
Αυτά τα έβαλαν επίσης αυτοί στο κέντρο την τελευταία στιγμη γιατί είχαν μέσα καραμελίτσες και γλυφιτζούρια και επίσης δεν γινόταν να τα χτυπάει ο ήλιος... Δείτε τα εδω μαζεμένα όταν τα έφτιαχνα εκεί το πρωί πριν τα βάλουν στα τραπέζια...


Και εδώ στολισμένα στις ροτόντες το βράδυ που πήγαμε, οι φωτό είναι απο τον  φωτογράφο, αλλα δυστυχώς επειδή ήταν φτιαγμένα απο χαρτόνι το βράδυ έπεσε πολύ υγρασία και.."λύγισαν" ολίγον τι τα καημένα...Τα ψιλοβανδάλισαν και τα παιδάκια για να πάρουν τα ζαχαρωτά...



Είχα τυπώσει και τέτοια καρτελάκια που είχαν μπεί πάνω στην κάθε ροτόντα...


Εδω ο καμβάς που είχα φτιάξει με τα ονόματα τους στόλισε την πίστα πάνω σε καβαλέτο..


Και εδω μία φωτογραφία απο τον φωτογράφο το βράδυ το τραπέζι ευχών στην είσοδο..δείτε τι έχει απομείνει.....


Λοιπόν... τι εντύπωση πήρατε;;;;;
Τώρα...ας συνοψίσουμε λίγο τα πράγματα....
Καταρχήν...μπορεί να ζορίστηκα, όχι λίγο, πολύύύύ εκείνη την ημέρα για να τα καταφέρω...τόσο που λέω "Δεν το ξανακάνω αυτό το πράγμα..!!", όχι για τις ετοιμασίες πρίν αλλα που ανέλαβα τον στολισμό εγω εκείνη την μέρα...ε δεν μπορείς βρε κοπελιά να βαφτίζεις τα παιδιά σου και να κάνεις και τους στολισμούς εσύ.. τέλος πάντων, αλλα η αλήθεια είναι όταν όλοι μετά μου έδιναν συγχαρητήρια και ήταν ενθουσιασμένοι με τα πράγματα που έφτιαξα...εκεί τα ξέχασα όλα...!!! Αυτό ήταν το ευχαριστώ μου!!!! Αυτη είναι οι καλοί όμως...γιατί...δυστυχώς...υπάρχουν και οι "κακοί" της υπόθεσης που... πετάνε τις μπομπονιέρες τους στα σκουπίδια..ναι, ναι είδα μία-δύο στα σκουπίδια, φεύγουν και σου αρπάζουν το στολισμό της εκκλησίας...αν είναι ποτέ δυνατόν...που ξαναείδατε φεύγωντας ο κόσμος να παίρνει μαζί του τον στολισμό της εκλησίας;;; Φαντάζεστε να τα είχα νοικιάσει;;; Και τέλος να αφήνει τα παιδάκια του τόσο ελεύθερα που να σου καταστρέφουν τον στολισμό του κέντρου...!!!!!!! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο!! Παρολίγο να καταστρέψουν το βιβλίο ευχών, ευτυχώς τα πρόλαβα ίσα-ίσα μόλις φτάσαμε στο κέντρο τα είδα, φυσικά ζαχαρωτά μέχρι να πάμε εμείς δεν υπήρχαν ούτε για πλάκα, εαν παρατηρήσετε στις φωτό του φωτογράφου το βράδυ, είχα βάλει κάτι κορδέλες στα κεριά που είχα πάνω στο τραπέζι ευχών και πήραν ακόμα και αυτές, εξαφανίστηκαν οι κορδέλες απο το βιβλίο ευχών και κάτι charm που είχα κρεμάσει , αφού και τον κρίκο που έδενε το βιβλίο ευχών τον είχαν ανοίξει και το είχαν σκορπίσει παντού....!!
Απλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο στεναχωρήθηκα με όλα αυτά...Δεν ξέρω, δεν έχω ξαναδεί τόσο βανδαλισμό... Τι να πώ, εκτός αν δεν τα παρατηρούμε σαν καλεσμένοι που πάμε!
Τέλος πάντων πολύ σας πολυλόγησα πάλι με όλο αυτό... τι άλλο να πώ;;; Απλά ντροπή δική τους...!!!
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!
Καλό βράδυ σε όλους!!! Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας για το πώς σας φάνηκε τελικά αποτέλεσμα...!!!

21 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

Unknown είπε...

Ολα υπέροχα....΄ξέρω τι εννοείς για "βανδαλισμούς" και "λεηλασίες" Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και να είσαι πάντα τοσο χρυσοχέρα Πολλά φιλιά

Andria είπε...

Ρούλα μας έλειψες όλο το καλοκαίρι...μας αποζημίωσες όμως με τις όμορφες φωτογραφίες σου...όσο για την κούραση που λες σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ....εγώ βανδαλισμούς δεν είχα..΄.αλλά αυτός που στόλισε εξωτερικά την εκκλησία (με σκηνές και διάφορα) στεκόταν διακριτικά στην άκρη (προφανώς γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια του)
είχα όμως γιαγιάδες που θέλαν να πάρουν παιδικές μπομπονιέρες...εκεί να δεις τι σκοτωμός που έγινε...το σημαντικό νομίζω είναι να βάλεις έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης να επιβλέπει γιατί εσύ σαν μαμά δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα...

EFI είπε...

Καλημέρα Ρούλα! Μπράβο σου βρε κορίτσι μου που τα κατάφερες όλα αυτά και ειδικά το στόλισμα την μέρα της βάπτισης! ΟΛΑ είναι πάρα πολύ όμορφα, μπράβο και πάλι μπράβο!!! Σίγουρα στενοχωριέσαι πολύ και πονάς όταν βλέπεις τις δημιουργίες σου να τις κάνουν τέτοια χάλια! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι καλοφωτισμένα και καλότυχα!

zoe.k. είπε...

Καταπληκτικά όλα! Και ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων! Μπράβο!

my craft and art creations είπε...

kalimera ola htan katapliktika ,ftiagmena me agapi kai poli kopo .
oso gia tous kakous tis upothesis min dineis simasia apla tous vgike i kakia tous ..
ayta na xairese ta paidakia sou!!

Marie είπε...

Τα είχες όλα ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!!! Το πόση αγάπη έβαλες για να τα φτιάξεις είναι ολοφάνερο! Να χαίρεσαι τα παιδιά σου και κράτα μόνο τα ωραία από'κείνη τη μέρα. Δυστυχώς πάντα υπάρχουν κάποιοι που με τον τρόπο τους φροντίζουν να μας στεναχωρούν... Αγνόησέ το και κράτα μόνο τα όμορφα, το αξίζεις άλλωστε!!! Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλα τόσο παραμυθένια!Μπράβο για την υπομονή και την προσπάθειά σου!
Προσπάθησε να κρατήσεις μόνο τις όμορφες στιγμές από τη βάφτιση!
Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου!
Πολλά φιλάκια!!

Ελευθερία είπε...

δεν εχω και πολλα να σου πω...στα είπαν τα κορίτσια νωρίτερα....
πολλά μπράβο σου αξίζουν, όχι μόνο για όσα έφτιαξες αλλα για το οτι πρόλαβες και τα είχες όλα στην εντέλεια...
δυστυχώς υπάρχουν πολλοί "ανόητοι" (το πιο light που μπορώ να σκεφτώ, οι οποίοι δεν νοιάζονται και δεν σκέφτονται τον κόπο του άλλου..τι και αν δεν το είχες φτιάξει εσύ και το είχες απλά αγοράσει ή νοικιάσει??και αυτό κάποιος κόπιασε για να το φτιάξει... (απλά πριν μερικές μερες μου ζήτησαν να "διορθώσω" ένα βιβλιο το οποίο το ειχαν κανει φύλλο και φτερό... γίνεται να γίνει οπως ήταν??)
απλά ξέχασε τα όλα αυτά λοιπόν και κράτα τα καλά της υπόθεσης!!!!!
να ζήσουν οι νεοφώτιστες!!!

Νίκη είπε...

Ρούλα μου να ζήσουν τα παιδάκια σου γερά και χαρούμενα!!
Καταλαβαίνω απόλυτα και τον κόπο που έκανες και την περηφάνια σου για το άψογο αποτέλεσμα και τη στενοχώρια για τους βάνδαλους !!
Τι να πω τέτοιοι άνθρωποι με νευριάζουν κι εμένα απίστευτα κι ας είμαι τέρας υπομονής, όσο μπορείς εστίασε στα θετικά και στους ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζει η γνώμη τους!
Ισως η λύση είναι να καλούμε να μοιραστούν τη χαρά μας μόνο όσους πραγματικά αγαπάμε κι εκτιμάμε -ας είναι και 20 άτομα μόνο- παρά να αφήνουμε να μας χαλούν τόσο σημαντικές στιγμές κάποιοι που τους έφεραν εκεί οι κοινωνικές συμβάσεις.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΟΣΑ ΕΣΥ!!!

Rena είπε...

Ολα είναι υπέροχα,επαγγελματική δουλειά έκανες,φαντάζομαι την κούραση και το άγχος σου.
Νομίζω όμως πως το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε!
Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου,να είστε καλά και να στολίσεις και τους γάμους τους τόσο υπέροχα!!!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Ρούλα , ήταν όλα μα όλα φανταστικά!!!!!
Τι να πρωτοπώ , τον στολισμό ,τις μπομπονιέρες ( που είχα παρακολουθήσει την κατασκευή τους βήμα βήμα) τα καστράκια με τα γλυκάκια.... όλα ήταν υπέροχα!!! Σου αξίζουν πολλά μπράβο.
Εύχομαι να σου ζήσουν οι μικρούλες σου να είναι πάντα τυχερές και καλοφωτισμένες!!!

Irini είπε...

Καλησπέρα Ρούλα μου!!!!
Να σου ζήσουν οι πριγκίπισσες σου,να είναι καλοφωτισμένες,τυχερές και πάνω από όλα να έχουν υγεία!!!!
Για τα υπόλοιπα τι να σου πω..... συμβαίνουν και αυτά δυστυχώς.Μην σκας κοπέλα μου όμως,όλα όσα έφτιαξες ήταν υπέροχα και όπως είπες και εσύ η ντροπή είναι όλη δική τους!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!
ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΣ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

maya =^o^= είπε...

έσκασαν απο τη ζήλεια τους γι αυτό κάναν βανδαλισμούς...τι να πεις;έχει ξεφύγει ο κόσμος...δεν πάνε καλά...πολλά μπράβο για όλα όσα έκανες δεν έχω ξαναδεί τέτοια βάφτιση πραγματικά !!!ότι και να πω λίγο θα είναι..είσαι άξια χρυσοχέρα ταλαντούχα απίστευτη!!!!!!!!!!να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!!!!!!!!όλα φαίνονται και είναι παραμυθένια!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου, να τα χαίρεσαι και να μεγαλώσουν με μια ζωή σαν παραμύθι όπως η βάφτιση που τους χάρισες. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι πέρασες αλλά νομίζω πως στο τέλος μένει μόνο η χαρά της δημιουργίας και της προσφορά σ΄αυτούς που αγαπάς και σ΄αγαπάνε. Όσο για βανδαλισμούς;;;
Εμάς κάποιος πήρε το στολίδι της λαμπάδας!!! Ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.

Katerina είπε...

Ρουλίτσα να σου ζήσουν οι κούκλες!
Τα έφτιαξες όλα φανταστικά! Γεια στα χέρια σου!
Για τους ανεγκέφαλους δεν θα πω τίποτα...

el.mar είπε...

Όλα υπέροχα!!!!!!!!!!
Να σας ζήσουν!!!
Καλά δε μπορούσαν να τα κρατήσουν λίγο τα παιδιά τους?!...Αλλά τι λέω εδω δε κρατήθηκαν οι ίδιοι...δε ντράπηκαν να κάνουν τέτοια πράγματα?!
Πάντως Ρουλάκι μου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σου αξίζει!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ.
ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ.Α ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΣΤΡΩΝΩΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ. ΑΧ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ.

Connys Cottage είπε...

Wooooow what a great dekoration.Soooo soooo sweet.I like the colors to.

greatings send you Conny

Demi είπε...

Ρούλα να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου να ειναι ευτυχισμένα και γεμάτα υγεία!!!!Συγχαρητήρια για όλα τα υπέροχα πραγματάκια που έφτιαξες !!!!Τα απρόοπτα ειναι αναμενόμενα στα μυστήρια και απο την δική μας βάφτιση χαθηκαν διαφορα και εγιναν διαφορα....
Παρα τις δυσκολίες τα κατάφερες μια χαρά!!!!!!!!μπράβο σου!!!!!!!!!!!

Ανεράιδα είπε...

Αααα ευτυχώς που με ρώτησες για να δω κι εγώ αυτήν την ανάρτηση που έχασα στην ώρα της....Είναι υπέροχα όλα και μπράβο σου και για την υπομονή σου να τα φτιάξεις και για το μεράκι σου και για την απόφαση να τα στολίσεις εκείνη τη μέρα!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Να είσαι σίγουρη ότι, αν όχι από τώρα, μεγαλώνοντας θα εκτιμήσουν την όλη σου προσπάθεια όπως πρέπει....άσχετα αν μερικοί δεν το κάνουν....Και μη στενοχωριέσαι! Για να παρηγορηθείς, σου λέω ότι στη βάφτιση της μικρής μου κόρης που τα είχα κάνει κι εγώ όλα μόνη μου, άρπαζαν τη διακόσμηση ΠΡΙΝ από το μυστήριο.....!!! Επειδή τραπέζι και εκκλησία ήταν στον ίδιο χώρο, είχαν όλη την άνεση να πάρουν από ραβδάκια, νεραϊδούλες και στεφανάκια μέχρι και τις μπομπονιέρες από τα καλάθια προτού ακόμα φτάσουμε για να ξεκινήσει η βάφτιση!!! Όταν πήγαμε (καθυστερήσαμε λίγο είναι η αλήθεια) δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα.....ακόμα και τα κουβαδάκια στα οποία είχα στερεώσει τα ραβδάκια πήραν!! Δεν πειράζει όμως....εγώ έμαθα ποιοι ήταν και κάποιες θείες και ξαδέρφες μου τους την είπαν κιόλας.....Σ' αυτές τις περιπτώσεις αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι κάποια κακομαθημένα που θεωρούν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους....μακάρι οι γονείς να είμαστε φωτισμένοι, να μην ανατρέφουμε τέτοια παιδιά!

Τώρα γι' αυτό που με ρωτάς, τα έβαψε πρώτα και αφού στέγνωσε καλά το χρώμα, πέρασε τα σημεία στα οποία ήθελε τη χρυσόσκονη με ατλακόλ...ύστερα έριξε τη σκόνη. Εγώ της είχα προτείνει να βάλει βερνίκι για να λάμπει ακόμα περισσότερο η χρυσόσκονη, αλλά ελλείψει χρόνου....

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...