Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Και άλλες δημιουργίες για την βάφτισή μας (Κατασκευή Καστρο και Καμβάς με φύλλο αλουμινίου)

Καλησπέρα, καλησπέρα!
Τι κάνετε μπλοκοφίλοι μου;;; Πώς πάει με τον καιρό;; Τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδιά;; Έχουν μπερδευτεί οι εποχές μου φαίνεται!
Τέλος πάντων στο θέμα μας..! Τον τελευταίο καιρό ασχολούμε με τις κατασκευές της βάφτισης μας όπως ξέρετε! Τρέχω και δεν φτάνω! Έχω και τις μπουμπούκες μου μες στα πόδια μου! Δέκα χέρια αν είχα θα τα προλάβαινα όλα! Θα ήθελα να σημειώσω εδώ, να με συγχωρέσετε και να καταλάβετε οτι ο χρόνος και η όρεξη είναι λιγοστή λόγω κούρασης γι'αυτό δεν σχολιάζω στις αναρτήσεις σας..αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τις παρακολουθώ κιόλας! Γι'αυτό και οι δικές μου αναρτήσεις είναι σπανιότερες! Αυτές τις μέρες έφτιαξα τον καμβά των κοριτσιών μου με τα ονόματα τους που θα μπεί στην είσοδο πάνω στο καβαλέτο και μία κατασκευή κάστρο που θα μπεί για διακόσμηση στην εκκλησία... Ιδού...




Τον πίνακα τον έφτιαξα με φύλλο αλουμινίου. Χρωμάτισα όπου ήθελα με χρώματα γυαλιού και έριξα πάνω γκλίτερ στο ίδιο χρώμα. Ζωγράφισα τα ονόματα και την ημερ/νία, διακόσμησα μετά ..αυτά! Την κατασκευή κάστρο την έφτιαξα με χοντρό χαρτόνι.."σάντουιτσ" το λένε. 'Εκοψα τα παράθυρα και έβαλα "κουρτινούλα", έκανα με ασημί μαρκαδόρο τα περιγράμματα, πήρα μελτεσέδες και έβαλα μεταξύ των κομματιών για να ανοιγοκλείνει όσο θέλω και τους κόλλησα με σιλικόνη (δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο θα είναι αξιόπιστη η σιλικόνη εκεί εάν ανοιγοκλείσει πολλές φορές..), διακόσμησα και αυτό είναι το αποτέλεσμα! Πώς σας φαίνονται;;; Α, στο κάστρο λείπουν και οι άλλες δύο σημαίες.. δεν είχα άλλο ασημί χαρτόνι..! Καλά μέχρι την βάφτιση μπορεί να μου έρθει και άλλη έμπνευση και να κάνω και καμιά αλλαγή ή να προσθέσω κάτι..! Θα σας τα ξαναδείξω έτσι και αλλιώς όλα μαζί στο αφιέρωμα της ημέρας της βάφτισης! Αυτά απο εμένα! Θα τα ξαναπούμε! Καλό σας βράδυ!

10 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

λΕλένη είπε...

Μπράβο Ρούλα μου!!! Η βάπτιση προβλέπεται υπέροχη και θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου!! Για τα μικρά που θα παραβρεθούν είναι περιττό να πω νομίζω... :)
Περιμένουμε το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα!! Καλή δύναμη! Πολλά φιλιά!!!

Μαιρη είπε...

Ρούλα μου είναι όλα υπέροχα! Θα είναι όλα τέλεια!!! Καλή συνέχεια!

Unknown είπε...

πολύ όμορφα!!!!
θα είναι υπέροχα όλα!!

(τώρα μου τα εμφανίζει κανονικά... τα έχει παίξει τελείως o blogger )
Φιλάκια!Καλή Εβδομάδα!!

Ρένα είπε...

Μου αεάσει πολύ η κατασκευή σου Ρούλα μου !!Μπράβο!!

Ειρήνη είπε...

Ρουλίτσα είναι τέλεια όλα!!Εύχομαι να τα φτιάξεις όλα όπως τα έχεις φανταστεί,όπως αρμόζουν στα αγγελούδια σου!!
Φιλιά!!!!

υ.γ.Ήρθε το δωράκι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υπέροχο , υπέροχο, χαράς την υπομονή σου να το φτιάξεις!

Craft Fairies είπε...

Μαμά Ρουλίτσα,θα είναι μια βάφτιση απίστευτη!Μπράβο σου!Να ρωτήσουμε όμως κάτι?Τι χρώμα χρησιμοποίησες στα φύλλα αλουμινίου?
Καλή εβδομάδα!

Ρούλα είπε...

Ααχ χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν οι κατασκευές μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Ειρηνάκι μου δεν ήρθε ακόμα..ελπίζω αύριο! Craft fairies το χρώμα που χρησιμοποίησα το αναφέρω και στην ανάρτηση μου..είναι χρώματα γυαλιού διαφανές..σε φούξια-λιλά.

NANTIA είπε...

Τέλεια όλα Ρούλα μου! Θα είναι μια πολύ όμορφη βάφτιση, με υπέροχο θέμα και χρώμα!
Καλή συνέχεια!

Emmanuelle είπε...

Έχεις βραβείο!!!! :)
http://thesugarplumfairysmagic.blogspot.com/2011/06/irresistibly-sweet-blog-award.html

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...