Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Χειροποίητο σανδαλάκι...

Εδω είμαι πάλι απόψε να σας δείξω λίγο μία σαγιοναρίτσα που έφτιαξα πέρσι το καλοκαιράκι, πριν λίγο την ξέθαψα...απλή...για να την φοράω στο σπίτι.



Αυτό...Τι καλοκαιρινή μέρα η σημερινή! Δεν το καλοσκεφτήκαμε να πάμε για μπάνιο. Και ωραία βραδιά η αποψινή ε;;; Για βολτίτσα...αλλα πού να πάς με δύο μωρά;;; Εσείς που μπορείτε, όσοι μπορείτε, να πάτε..!! Πώς μου λείπουν ώρες ώρες αυτές οι εποχές που μπορούσα...!
Καλό σας βράδυυυυ...!!!!!!

14 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Πολύ όμορφη η δημιουργία σου Ρουλίτσα !!!
Μπράβο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη Ρούλα μου!Όντως!Πολύ καλοκαιρινή η σημερινή βραδιά!Προτείνω να βγείτε οικογενειακή βολτίτσα στο μπαλκόνι!Σίγουρα θα χαλαρώσετε!Πολλά φιλιά!:)

Μαιρη είπε...

Πολύ όμορφα Ρούλα μου!!!! Η σημερινή μέρα ήταν τέλεια!!!! Κ εμείς δύσκολο για βολτούλες κ ιδιαίτερα βραδινές βολτούλες...

Magdalene B. είπε...

είναι πανέμορφες!βάλε ρε Ρουλίτσα ένα τουτόριαλ!πολύ θα θελα να μάθω να τις φτιάχνω!όσο για μπάνιο ένα σου λέω: σήμερα όλη η Κέρκυρα ήταν στο νερό!!!!πολύ ωραία μέρα!

Μαριάννα είπε...

Πολύ όμορφα!!Αντε να θυμίσει καλοκαίρι!!

Ειρήνη είπε...

Πολύ όμορφη η σαγιοναρίτσα σου Ρουλάκι,όσο κι αν εσύ τη λες απλή...
Φιλάκια πολλά!!!

Lefkothea είπε...

η αληθεια ειναι πως εμεις που μπορουμε πηγαμε Ρουλιτσα ,και το παρακαναμε μαλιστα.... στην θαλασσα πηγαμε(και βλεπαμε τελικα τους υπολοιπους που εκαναν μπανιο και τρεμαν σαν ψαρια που σπαρταρουσαν) οποτε μην ζηλευεις καθολου,δεν ζεστανε ακομη η θαλασσιτσα ...οταν ειναι ετοιμη για μπανακι θα σε ειδοποιησουμε να ξεπορτισεις κι εσυ ,με τα καροτσακια......προς το παρον φορα την υπεροχη σαγιοναριτσα και ετοιμασε ταυτοχρονοα και τις αλλες για παραλια...χαχααχα...φιλια.
υ.γ.συμφωνω με την Magdalene B...κι εγω θελω να μαθω...

Dizzy button είπε...

γράφεις πως ξέθαψες τέτοιες σαγιονάρες για να τις φορέσεις σπίτι;;; είναι υπέροχες! Βουρ για βόλτες με την οικογένεια για να χαλαρώσετε και φυσικά να ευχαριστηθείς τις σαγιονάρες που έχεις φτιάξει!!! Καλή σου μέρα!

Aνθήλη είπε...

Καλημέρα. Απίθανες οι σαγιονάρες σου. Αν έφτιαξες αυτές, για να τις φοράς στο σπίτι, πολύ θα ήθελα να δω αυτές που έχεις για βόλτα. Πολύ ωραίες. Όσο για τις βόλτες θα μεγαλώσουν τα πιτσιρίκια και θα είναι πιο εύκολο. Σε αυτήν την ηλικία είναι άλλες οι χαρές. Να τα χαίρεσαι. Φιλιά.

Rena είπε...

Αντε να βγαίνουνε σιγά σιγά τα καλοκαιρινά!
Πολύ ωραίες είναι με ξεσήκωσες τώρα!

el.mar είπε...

Πολύ όμορφη!!!!Καλή εβδομάδα...φιλιά!!!!!

NANTIA είπε...

Τι γλυκιά! Και για εκτός σπιτιού, για καλοκαιράκι, μια χαρά τη βρίσκω! Σίγουρα θα κουράζεσαι Ρούλα μου, αλλά φαντάζομαι ότι σε αποζημιώνουν κιόλας τα κουκλιά σου!
Καλό βράδυ!

Ανεράιδα είπε...

Είναι πολύ όμορφες και όχι μόνο για το σπίτι....

yevgenirackham είπε...

JTG Gaming announces new content partnership with SoftGamings
SoftGamings (TGT) 광주광역 출장마사지 today announced the launch of 밀양 출장샵 its next 밀양 출장마사지 live casino and online 평택 출장샵 slot 성남 출장안마 titles, the announcement came just days

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...