Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Νέο μπλοκοσπιτάκι στη γειτονίτσα....

Καλησπέρα σας γειτονίτσα!!!
Η αποψινή ανάρτηση μου αφορά να σας διαδώσω οτι μπήκε στην παρέα μας ένα νέο και τόοοσο μα τόσο δημιουργικό μπλοκοσπιτάκι της καλής μου φίλης, και πρώην συνάδελφος, Αθηνάς!
Δεν το κάνω για να διαφημίσω κάτι..πραγματικά επειδή ξέρω οτι αξίζει να παρακολουθείτε ένα τέτοιο σπιτάκι, επειδή θα πάθετε πλάκα με τις δημιουργίες της γι'αυτό θέλω να το διαδώσω!
Η φιλενάδα μου απλά ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ!!! Είναι επαγγελματίας! Ό,ΤΙ φτιάχνει, θα το διαπιστώσετε και εσείς, το φτιάχνει με τόσο μεράκι και λεπτομέρεια που δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό το πράγμα! Απο μόνη της ε; Δεν έχει πάει σε κάποια σχολή.. Μόνο τα μαθήματα κοσμήματος απο αλπακά είχε παρακολουθήσει και αυτή όπως εγω. Αφήστε που απο φαντασία...επίσης ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ!
Και γι'αυτό που τη ζηλεύω, όπως και άλλες κοπέλες φαντάζομαι, είναι ότι το χόμπυ της, το ταλέντο της το έκανε επάγγελμα, χωρίς να παρατήσει την βασική της δουλειά. Καλό;; Αναλαμβάνει γάμους, βαφτίσεις περισσότερο και ότι άλλο θέλετε φτιάχνοντας υπέροχες, μοναδικές δημιουργίες πραγματικά! Όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά πραγματάκια! Η κοπέλα μόλις τώρα το δημιούργησε και δέν έχει αναρτήσει πολλές δημιουργίες αλλα είμαι σίγουρη στην πορεία θα δείτε πολλά! Ε Αθηνούλα μου; Πώ πω ολόκληρη έκθεση σας έγραψα! Συγνώμη θα σας κούρασα αλλα απ'τη χαρά μου!
Επισκεφτείτε την και θα καταλάβετε τι εννοώ...!



Να και μερικές φωτό απο τις δημιουργίες της...




Συγνώμη και πάλι αν έγινα κουραστική! Καλό βράδυ σε όλους και Καλό Μήνα και μέσα απο το μπλοκοσπιτάκι μου επίσημα!
Φιλιά!!!

8 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

EFI είπε...

Καλημέρα Ρουλίτσα και καλό μήνα! Καθόλου δεν μας κούρασες, καλά έκανες και μας συστήνεις την φίλη σου! Όλοι εδώ μια μεγάλη παρέα είμαστε, όσοι πιο πολλοί, τόσο πιο καλά! Πανέμορφες δημιουργίες, πηγαίνω να δω και το blogακι της! Ευχαριστούμε!

Envy είπε...

Ρουλίτσα καλό μήνα!
Πήγα έριξα μια ματιά στο μπλογκ της Αθηνάς....είναι ταλεντάρα, άλλωστε θα πρεπε να το χα υποψιαστεί (με όποιον δάσκαλο καθίσεις....)
καλές δημιουργίες εύχομαι!

Ειρήνη είπε...

Καλό μήνα Ρουλάκι!!Θα την παρακολουθήσουμε τη φιλεναδίτσα σου!Από τις πρώτες φωτογραφίες ενθουσιάστηκα,φαντάζομαι ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη!
Μεγειά την καινούρια σου εμφάνιση!!Πασχαλινή,πασχαλινή!!
Φιλάκια!!

Αθηνά είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αθηνά είπε...

Ρουλιδακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για τα καλα σου λογια!!! Κοριτσια χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε το μπλογκ μου!!. Ειμαι νεα στο χωρο και ακομα προσπαθω να μαθω πως λειτουργει...
Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lefkothea είπε...

Ρουλα να σαι καλα για την ενημερωση....εννοειται πως η επισκεψη ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια!!!φιλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρούλα μου,η φίλη σου είναι πραγματικά πολύ καλή!Πολλά φιλάκια!:)

Rena είπε...

Καλέ τι μας κούρασες,γράψε και άλλα άμα θες χαρά μας να ανοίγουν καινούρια ελληνικά μπλογκ και ειδικά όταν πρόκειται για δημιουργικά μπλογκ τρέχω να την επισκεφτώ τη φιλενάδα σου!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...