Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πώς ξεκίνησαν όλα....

Το παιχνιδάκι της Ειρήνης μας για το πώς ξεκίνησε η δημιουργική φάση για την κάθε μία μας. Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να κάνω μία αφιέρωση σε αυτό...
Βασικά εντάξει, η αρχή, αρχή ήταν απο πολύ μικρή. Ακόμα και στο νηπιαγωγείο θυμάμαι χριστούγεννα, πάσχα που φτιάχναμε διάφορες κατασκευές με τη δασκάλα τρελαινόμουν!!! Μετα δημοτικό, γυμνάσιο μια απο τα ίδια! Την ώρα του μαθήματος της Ζωγραφικής ειδικά, θυμάμαι ήταν το αγαπημένο μου μάθημα, άλλα παιδάκια το έβλεπαν "η ώρα του παιδιού", εγώ όμως ανυπομονούσα να δημιουργήσω ζωγραφίζοντας. Μετά στο Γυμνάσιο η ώρα των καλλιτεχνικών η αγαπημένη!!! Γενικά τέλος πάντων έπιανε το χέρι μου και σιγά σιγά ξεκινούσε το ανήσυχο δημιουργικό πνεύμα να ξυπνάει... Άλλαζα συνεχώς διακόσμηση στο δωμάτιο μου, αλλα και σε όλο το σπίτι, έχω ζωγραφίσει την βιβλιοθήκη μου, τις ντουλάπες, έχω αλλάξει το "φόντο" στη βιβλιοθήκη μου με σύνθεση διάφορων χαρτιών, αποπειράθηκα στους καθρέφτες αλλα και στο τζάμι του δωματίου μου με τα χρώματα τζαμιών και πολλάαα άλλα. Λίγο πρίν ξυπνήσει ομως για τα καλά...μπήκα στην εφηβεία...και άρχισαν να με απασχολούν άλλα οπότε σταμάτησα. Μετά ΤΕΙ, μετά δουλειά, μέχρι που έμεινα έγκυος και σταμάτησα να δουλεύω. Έτυχε εκείνη την περίοδο ο δήμος μας να κάνει σεμινάριο κοσμήματος απο μέταλλο, τον αλπακά. Εννοείτε θα πήγαινα!!!
Και έτσι ξεκίνησαν όλα......!!! Όρίστε και η φωτογραφία απο το πρώτο μου κόσμημα στο πρώτο μάθημα που κάναμε...


Μετά φυσικά ψάχνωντας διάφορες ιδέες για την βάφτιση των κοριτσιών μου για καλή καλή καλή μου τύχη έπεσα πάνω στα μπλοκάκια...Και αυτό ήταν! Με κόλλησαν και εμένα με κάθε τι που έφτιαχναν! Και ετσι ξεκίνησα να πειραματίζομαι και με άλλα πραγματάκια που σήμερα που έχω και εγω το δικό μου μπλόγκ σας τα παρουσιάζω κατα καιρούς...!
Αυτή λοιπόν ήταν και εμένα η ιστοριούλα μου και η φωτογραφία μου! Σας κούρασα λίγο;; Συγνώμη! Θα χαρώ να διαβάσω και άλλων...! Καλό σας βράδυ!

Αααα, και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ!!!

11 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

lourdi lourdaki είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΚΑΙ..ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!

Νίκη είπε...

Είναι πολύ όμορφο παιχνίδι αυτό ,και δε μας κούρασες αφού είναι πια σαν ν'ακούμε ιστορίες φιλενάδων μας σ'αυτή την όμορφη γειτονιά που βρεθήκαμε!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Jolly είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα κι από εμένα,τι καλά που έχεις φωτογραφήσει την πρώτη σου δημιουργία!!εγώ δεν το έκανα κλαψ,κλαψ.Καλή συνέχεια στην υπέροχη δουλειά σου.

λΕλένη είπε...

Καλή σου μέρα Ρουλίτσα! Καλό και δημιουργικό μήνα!! Πω,πω πρώτο κόσμημα και τόσο όμορφο;;; Οι παιδικές ανησυχίες δείχνουν πολλά τελικά!!! Συνέχισε έτσι! Φιλιά!

NANTIA είπε...

Εύχομαι το ταξίδι σου στα χειροποίητα να κρατήσει για πολύ ακόμα...! Υπέροχο το πρώτο κόσμημα!
Καλό μήνα!

Dizzy button είπε...

Πολύ όμορφο το πρώτο σου κολιέ! Νομίζω πως όλες κάπως έτσι ξεκινάμε, από το μάθημα καλλιτεχνικών στο σχολείο! Καλό μήνα!

Ρούλα είπε...

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια! Δεν ξέρετε πόσο με ενθαρρύνετε να συνεχίζω!!! Να είστε καλά!!!

Unknown είπε...

Ρούλα μου υπέροχο το πρώτο σου κόσμημα!!! Χίλια μπράβο απο εμένα και συνέχισε την εξαιρετική δουλειά (και τις εξαιρετικές οδηγίες .....)

Φιλιαααααα

el.mar είπε...

Πολύ όμορφο το πρώτο σου κόσμημα!!!!!
Κ συνεχίζεις με υπέροχες δημιουργίες!!!!!
Μπράβο σου!!!!!!
Καλό μήνα!!!!!!

Ειρήνη είπε...

Ρουλίτσα υπέροχο!!!Τελικά όλων μας οι ζωές εδώ στη γειτονιά έχουν έναν κοινό παρονομαστή:αγάπη από τα μικρά μας χρόνια για τις χειροτεχνίες!!!
Φιλιά!!!

Ανεράιδα είπε...

Λοιπόν, το πρώτο σου δημιουργημα είναι πανέμορφο!!! Μπράβο! Και το παιχνιδάκι πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...