Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Μπομπονιέρα πεταλούδα

Έφτιαξα αυτή εδώ την πεταλούδα και την έκανα σαν μπρελόκ. Θα είναι η μπομπονιέρα στην βάφτιση των κοριτσιών μου το καλοκαιράκι. Ξεκινάω απο τώρα σιγά σιγά γιατί με δύο μωρά που χρόνος να κάθομαι συνέχεια...Την έχω κάνει ετσι ώστε να μπορεί να βγεί και να μπεί σε κορδονάκι ή ντίζα να την βάλουν στο λαιμό.

Θα είναι κάπως έτσι...Θα κρέμονται τα κουφετάκια σε πουγκακια...Δέν έχω αποφασίσει ακόμα τι είδους κορδέλες θα βάλω..Έβαλα οτι είχα τώρα...Αλλα θα παίξω σε αυτούς τους χρωματισμούς...



Αλλά...έφτιαξα μπομπονιέρα πεταλούδα επειδή είναι απλή και δεν έχει πολύ κόπο επειδή θα φτιάξω πολλά κομμάτια...Γενικά όμως μου αρέσει το θέμα κάστρα και πριγκίπισσες και έχω βρεί τέλειες ιδέες για την διακόσμηση των τραπεζιών, βιβλίο ευχών, τραπέζι ευχών. Πειράζει πως η μπομπονιέρα θα είναι πεταλούδα και όλο το υπόλοιπο θέμα κάστρα και πριγκίπισσες;;; Βλακεία ε;;;

11 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

lourdi lourdaki είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

το χειρότεχνο είπε...

ειδα αυτα που φτιαχνεις και ειναι παρα πολυ ομορφα μπραβο σου. ωραιες και οι μπομπονιερες σου αντε με το καλο ....χαρα στην υπομονη σου γιατι μου φαινεται δυσκολο να κοψω την πεταλουδα.χαρηκα που με βρηκες κ σε βρηκα

marina είπε...

Πολυ ωραια η μπομπονιερα σου.Και οσο για τα αλλ που θα εχουν αλλο θεμα,μην στεναχωριεσαι.Στο τραπεζι ευχων,βαλε καμια πεταλουδα να περιφερεται,και στο βιβλιο ευχων,στην κολυμβηθρα αν την στολισεις βαλε στα πλαγια καμια πεταλουδα,οπου μπορεις ωστε να κολλησει με την μπομπονιερα,που χαρας την υπομονη σου που θα τα κανεις μονη σου.

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Πολύ όμορφη ιδέα και γενικά πολύ όμορφο το blog σου. Γιατί δε βάζεις κορώνα αντί για πεταλούδα?

Ρούλα είπε...

Γειά σου Ευαγγελία.. Ήθελα να φτιάξω κάτι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κόσμημα γι'αυτό.Δέν ξέρω..ίσως έκανα βλακεία και τώρα έχω ήδη ξεκινήσει...

craft inspiration by nikoletta είπε...

Ρουλα καλως σε βρηκα!Σε ευχαριστω για το σχολιο σου στο μπλογκ μου!
Πολυ ομορφες οι μπομπονιερες σου!Μπραβο για την ιδεα και την υπομονη σου να βρισκεις χρονο να τις φτιαξεις!
Τα καστρα και οι πριγκιπισσες ταιριαζουν μια χαρα με τις πεταλουδες.Βαλε και στην διακοσμηση καποιες πεταλουδες για να δενουν αρμονικα με το θεμα σου και θα σου προτεινα ετσι οπως εχεις φτιαξει την μπομπονιερα σου απλα προσθεσε πανω στον κρικο και ενα charm σε στεμμα ή κατι παρομοιο!

Ανεράιδα είπε...

Ωραία η ιδέα της Νικολέττας, πάνω....και η πεταλούδα σου είναι φοβερή....Αχ, νοσταλγώ κι εγώ τις προετοιμασίες της βάφτισης!!! Είναι τόσο ωραία....Με το καλό!!

EFI είπε...

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες στην blogογειτονιά Ρούλα! Πολύ όμορφη η πεταλουδίτσα σου και μια χαρά θα δέσει με το υπόλοιπο θέμα αν κάνεις ό,τι είπε η Νικολέττα! Καλές δημιουργίες!

val είπε...

Ela na pareis kai ena vraveio apo mena...
http://ninosparasiempre.blogspot.com/

Νίκη είπε...

Ρούλα καλώς σε βρίσκω.Η μπομπονιέρα είναι πανέμορφη ,μπορείς επίσης να φτιάξεις κι αλλό ένα σχέδιο, αφου θα είναι δύο τα παιδάκια, ή και περισσότερα κι έτσι να υπάρχουν αναφορές στην υπόλοιπη διακόσμηση .
Όπως και να' χει ευχομαι να χαρείς όσο γίνεται περισσότερο τις προετοιμασίες της βαφτισης αλλά και κάθε στιγμή με τις μικρές σου πριγκίπισσες!

feysjewel είπε...

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΠΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...