Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καδράκι (1η αποτυχημένη απόπειρα) με την τεχνική της χαρτοπετσέτας

Η 1η μου αποτυχημένη απόπειρα να φτιάξω καδράκι με decoupage. Γιατί βρε παιδιά δεν μου πέτυχε;;; Τί εκανα λάθος;;; Χρησιμοποίησα ατλακόλα αραιωμένη με λίγο νεράκι, έκοψα περιμετρικά την χαρτοπετσέτα, αφαίρεσα τα extra φύλλα και πέρασα με ένα πινέλο την ατλακόλα απο τη μέση προς τις άκρες..Μόνο στην κίτρινη πριγκίπισσα δοκίμασα να βάλω απο κάτω ατλακόλα κ μετά απο πάνω κ αυτή έγινε λίγο καλύτερη. Ειδικά μέχρι να στεγνώσει όλο ζάρες και φουσκώματα ήταν...Δεν ξέρω τι να πώ...Ας με βοηθήσετε όσοι ξέρετε...! Ελπίζω οι επόμενες απόπειρες να είναι επιτυχημένες!

2 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!:

Ανεράιδα είπε...

Γιατί λες ότι δε σου πέτυχε; Εγώ μια χαρά το βρίσκω....και να σου πω, οι ζάρες δε με ενοχλούν και πολύ....απλώς θα έπρεπε να ενσωματώσεις καλύτερα τις φιγούρες στο σύνολο, να διαμορφώνεις δλδ ανάλογα το φόντο ώστε να μη μένει μετέωρη η φιγούρα....δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Μπορείς να χρησιμοποιείς και λίγο γκλίτερ για το περίγραμμα....Πάντως για πρώτη προσπάθεια, μια χαρά!! Πού να δεις τη δική μου πρώτη, χαχα

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ρούλα μου μην απογοητεύεσαι, όλες την πρώτη φορά το περάσαμε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις την χαρτοπετσέτα με κόλλα (οποιουδήποτε τύπου).
Στη χαρτοπετσέτα εφαρμόζουμε σπρέυ βενζινόκολλας και ζάρες παπαλααα!Τελευταία είχε κάνει μια ανάρτηση βήμα-βήμα η Μαρία decoupageaddict.blogspot.com αν σ ενδιαφέρει να συνεχίσεις το άθλημα,μπες και δες.
Με χαρά να έλθεις στην παρέα μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...