Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Λίγες ακόμα δημιουργίες για την βάπτιση μας και...Βραβειάκι...!

Καλησπέρα σας μπλοκοφίλοι μου!
Αχ μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Σας επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά, όσα σχόλια προλαβαίνω αφήνω αλλα οι αναρτήσεις μου έχουν γίνει σπάνιες πλέον! Όπως σας έχω ξαναπεί λόγω της βάπτισης μας. Φτιάχνω μπομπονιέρες και δεν τελειώνω..λίγο, λίγο κάθε μέρα γιατί έχω και τα παιδιά αλλα επίσης φτιάχνω καστράκια απο χαρτόνι που θα γίνουν κατασκευή για τον στολισμό των τραπεζιών στο τραπέζι μετά την βάπτιση. Αυτήν την κατασκευή την "έκλεψα" απο τις υπέροχες δημιουργίες της Μάνιας μας (maniacreations-παραμυθένιες δημιουργίες). Τα είχε φτιάξει σε μία βάφτιση και μόλις είδα τον στολισμό...τον λάτρεψα!!! Είπα και εγω να κάνω την ίδια κατασκευή..ελπίζω Μάνια μου να μην σε πειράζει...! Έτσι θα είναι...



Θα είναι κουτιά σε φούξια και λιλά αποχρώσεις. Το λιλά το έχω παραγγείλει αλλα δεν έχει έρθει ακόμα. Θα τα δείτε όλα μαζί! Φτιάχνω τα καστράκια απο χαρτόνι ασημί, τα χρωματίζω, ρίχνω και λίγο γκλίτερ για να τελειοποιηθούν και τα κολλάω μετά πάνω στο κουτί. Μέσα βάζω χόρτο και ένα ραβδάκι κορώνα που είναι απο φύλλο αλουμινίου. Επίσης θα μπούν διάφορα ζαχαρωτά μέσα στο κουτί! Το αδικεί λίγο η φωτογραφία..! Τέλος πάντων..!
Να σας δείξω επίσης τα φαναράκια που στόλισα που θα μπούν στην διακόσμηση της εκκλησίας.




Πώς σας φαίνονται;;
Αυτά έχω να σας δείξω απο δημιουργίες.
Επίσης να ευχαριστήσω την emelia (the sugar plum fairy magic) πάααρα πολύ που μου χάρισε το βραβειάκι "The irresistibly sweet blog".


Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Emelia μου και ανταποδίδω σε εσένα αλλα και σε όοολα τα μπλόγκ που παρακολουθώ!!! Πραγματικά το αξίζετε ΟΛΟΙ και συνεχίστε έτσι!!!
Φιλιά σε όλους! Καλό μπάνιο όσοι πάτε...!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...